أنا هقول لك:
1-لو كان خبز عادي شامي أو بلدي ممكت تقطعيها قطع صغيرة وتحمصيها في الفرن وتشيليها لعمل الفتة.
2-لو كان الخبز فينو ممكن تستفيدي منه بطرقتين :
الأولى: انك تقطعيه قطع صغيرة وتحمصيه في الفرن وبعدين تطحنيه ، وبكده أصبح عندك بقسماط للبوفتيك أو غيره.
الثانية : انك تقطعيه حلقات بسمك 1 سم ثم تغمريه في لبن بارد ثم تحمريه في الزيت وبعد ذلك تغمريه في الشربات ثم يصفى ....وهذه حلوى بسيطة للأطفال وشهية ومغذية
وكل ده علشان نحافظ على نعم الله التي حبانا إياها حتى لو كانت لقمة خبز فالكثير من المسلمين لا يجد لقمة الخبز هذه ....ولتظل النعمة في بيوتنا فقلما خرجت النعمة من بيت وتعود إليه.
1-لو كان خبز عادي شامي أو بلدي ممكت تقطعيها قطع صغيرة وتحمصيها في الفرن وتشيليها لعمل الفتة.
2-لو كان الخبز فينو ممكن تستفيدي منه بطرقتين :
الأولى: انك تقطعيه قطع صغيرة وتحمصيه في الفرن وبعدين تطحنيه ، وبكده أصبح عندك بقسماط للبوفتيك أو غيره.
الثانية : انك تقطعيه حلقات بسمك 1 سم ثم تغمريه في لبن بارد ثم تحمريه في الزيت وبعد ذلك تغمريه في الشربات ثم يصفى ....وهذه حلوى بسيطة للأطفال وشهية ومغذية
وكل ده علشان نحافظ على نعم الله التي حبانا إياها حتى لو كانت لقمة خبز فالكثير من المسلمين لا يجد لقمة الخبز هذه ....ولتظل النعمة في بيوتنا فقلما خرجت النعمة من بيت وتعود إليه.